Articles by shtypid


Ledina Çelo shtatzëne? Ja e vërteta!

Ledina Çelo këngëtarja që pauzoi një kohë derisa u stabilizua me jetën familjare, prapë është rikthyer në skenën muzikore. Edhe pse u rikthye si nënë dhe bashkëshorte, ajo prapë është në qendër të dyshimit se…Një hallë si Engji, kaq dashni ka për nipin…

Tashmë ka hyrë në listën e emrave më të përmendur në estradë. E lidhur ngushtë me familjen, këtë gjë e ka treguar edhe kësaj here, veçanërisht me anëtarin më të ri, Matinin e vogël. Një…