Kuriozitete


Këta janë personat që paragjykojnë gjithmonë

Ata janë të organizuar dhe planifikojnë çdo gjë paraprakisht. Mendojnë me kokë dhe jo me zemër dhe për fat të keq, ata shpesh fyejnë dhe mbajnë pakënaqësi në vetvete. Kini kujdes kur flisni me Virgjëreshën,…Cfarë simbolizon verorja?

Sipas traditës thuhet se në momentin që vendos veroren, duhet të mendohet një dëshirë. Kur kjo verore të merret nga dallëndyshja dhe të vihet në fole, do t’ju realizohet dëshira. Një tjetër traditë thotë se…