Shperndaje në Facebook.

E tmerrshme, djali tërheq zvarrë nënën dhe e hedh në liqen (Video)Një video me pamje vërtet shqetësuese po qarkullon së fundmi në rrjete sociale. Në të shihet një djalë i ri i cili tërheq zvarrë nënën e tij dhe e çon tek një liqen me ujë të pistë. Aty i riu e hedh nënën e moshuar me forcë në ujë dhe fillon t’i bërtasë. Sapo ajo përpiqet të çohet, djali e shtyn pa mëshirë. Video ka tronditur të gjithë ata që e kanë parë dhe ka shkaktuar shumë komente negative. Vendi se ku ka ndodhur ngjarja nuk bëhet i ditur. Ndiqeni momentin e tmerrshëm në videon e mëposhtme.

jë video me pamje vërtet shqetësuese po qarkullon së fundmi në rrjete sociale. Në të shihet një djalë i ri i cili tërheq zvarrë nënën e tij dhe e çon tek një liqen me ujë të pistë. Aty i riu e hedh nënën e moshuar me forcë në ujë dhe fillon t’i bërtasë. Sapo ajo përpiqet të çohet, djali e shtyn pa mëshirë. Video ka tronditur të gjithë ata që e kanë parë dhe ka shkaktuar shumë komente negative. Vendi se ku ka ndodhur ngjarja nuk bëhet i ditur. Ndiqeni momentin e tmerrshëm në videon e mëposhtme.

Shperndaje në Facebook.