Shperndaje në Facebook.

Eylul e do kaq shumë Kemalin, ‘shkrihet’ pas tij prapa kamerave

‘Beni Affet’ është seriali që më shumë se çdo serial tjetër, po konsumon energjinë e publikut shqiptar.

Çdo episodë mban në ankth shikuesin dhe për këtë seriali fitoi edhe shumë popullaritet.

E aktorët e këtij seriali janë të pranishëm thuajse çdo ditë në shumë nga familjet shqiptare. Por gjithmonë është ngritur kureshtja për raportet e tyre prapa kamerave.

Eylul dhe Kemal si dy më të kërkuarit e publikut, kanë një raport të shkëlqyer miqësore E kjo fotografi tregon se Eylul ka një simpati të veçantë për kolegun e saj, që e manifeston me përqafime të tilla.

Shperndaje në Facebook.