Shperndaje në Facebook.

Nga cila sëmundje vuan Edi Rama? Mjeku kinez i nxori sekretin kryeministrit

Mbremjen e së hënës, kryeministri Edi Rama tha ne emisionin “Studio e Hapur” te gazetares Eni Vasili: Unë kam qenë në spital te një miku im shumë i mirë mjek, që ka pasur një histori suksesi në Itali, njeh problemin tim, që e kam të trashëguar si të gjithë shokët e armëve në fushën e basketbollit me mesin e pasi bëra një udhëtim të gjate pata një kolpo që me krijoi një problem me nervin shiatik.

Por në gushtin e vitit 2017 publiku shqiptar do të mësonte për sëmundjen e Edi Ramës.

Ishte mjeku kinez, Wu Junming i cili do të nxirrte pa dashje sëmundjen e kryeministrit.

“Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka probleme me mesin. Ai kishte provuar shumë trajtime mjekësore në spitale të tjera, por pa rezultate të dukshme.

Ai erdhi tek unë për trajtim dhe konkretisht iu nënshtrua 5 trajtimeve në klinikën time, duke përfshirë akupunkturën dhe masazhin”, tha në atë kohë mjeku kinez,Wu Junming.

Shperndaje në Facebook.