Shperndaje në Facebook.

Soni i shqyhet veshja por ajo nuk e vëren

Ka pasur një koncert në Amerikë.

E atje, Soni Malaj është paraqitur me një veshje shumë interesante.

Mirëpo, nuk është se gjithçka i shkoi mirë. Ka qenë faqja ‘Vipat e Bllokut’ që në Instagram ka hedhur një fotografi ku shihet Soni e fotografuar nga prapa dhe gjithashtu vërehet se në pjesën e lartë Sonit i është shqyer veshja.

Madje, faqja në fjalë ka ironizuar këngëtaren duke i lënë fotos shkrimin “Na duhet nje rrobaqepse per Fustanin e Sonit”.

Shperndaje në Facebook.