Shperndaje në Facebook.

Xhakarta e “O sa mirë” ju lë pa fjalë me një foto nga Turqia

Quhet Arta Elezaj, është modele me pamje karakteristike, e së fundi po merret edhe me aktrim, ku po i shkon shumë mirë, madje është bërë e njohur.

Bukuroshja kaçulse nuk ekspozohet shumë. Rrallë shihet rrugëve dhe nuk le shumë hapsirë të konkludohet rreth jetës së saj private.

Bukuroshja, që tashmë njihet përmes “O sa mirë”, ku e luan rolin e Xhakartes, pak kohë më parë ka qenë në Turqi, ku shihet se ka kaluar shumë mirë.

Në fotot nga Turqia shihet vetëm. Ama, a ishte vetëm realisht?

Shperndaje në Facebook.